11860

11860 isimden numara sorgulama programı indir

11860, bilinmeyen numaralar servisinin geliştirdiği bir cep telefonu uygulaması ve numaradan isim sorgulama yapabileceğiniz fonksiyona sahip olan önemli bir uygulamadır. Uygulamanın en güzel tarafı Türkcell, Türk Telekom, Vodafone, Bim Cell ve Avea telefon şirketlerinin verilerine bağlanarak numara arar. Her sorgulama bir mesaj atma şeklinde yapılır, ancak her bir telefon operatörü için ayrı ayrı mesaj göndermeniz gerekmez.

11860 isimden numara sorgulama programı indir.

Gelelim ücretler meselesine :

İsimden numara sorgulama programları genellikle ücretlidir, ve ücretsiz sorgulama yapılan varsa, Onun da tüm numaraları bulamadığı aşikardır. Hal böyle olunca bu uygulamaların beli başlı ücretleri olduğunu bilerek yüklemeniz gerekir. Öyle, gözünüzde çok ta büyütmeyin ve korkmayın… kontörleriniz löp diye bitmeyecektir. Bu uygulamada sorgulama başına her şey dahil 1,75 TL ücret alınır. Eğer sizi bilmediğiniz bir kişi telefonla arıyor ve siz arayanın kim olduğunu merak ederek öğrenmek isterseniz, 1,75 TL ücret bence bir ciklet parasıdır. Pahalı diyenler olursa buna çok gülerim. Bazı durumlarda bir sorgulama yaptığınızda “bulunamadı” diye bir uyarı verebilir. “Yahu para verdik bu da bulmadı” demeyin çünkü bazı cep telefonu numaralarını operatörler güvenlik nedeniyle paylaşmıyor. Bu durumda veritabanından numarayı alamayan uygulama için, o bulamadı diyemeyiz.

Google Play Store üzerindeki yorumları okuduğumda programın kullanışlı olduğuna kanaat getirdim. Siz de ihtiyacınız varsa denemelisiniz.

Başka neler yapabiliyorsunuz bakalım :

Numaradan isim sorgulama
İsimden numara sorgulama
Her türlü fatura sorgulama
Dava sorgulama
Acil numaraları arama

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir